Network Menu

SWEA Köln/Bonn

SWEA Köln/Bonn

Som den första SWEA-avdelningen i Tyskland startades Köln/Bonn redan 1992. Med över 25 års erfarenhet erbjuder vi idag en förening som är långt mer än ett “kafferep”.
SWEA Köln/Bonn bjuder på en varierande programverksamhet. Vi erbjuder allt från frukostträffar till after-work, matkvällar, kulturella evenemang, sport och klassiska
“stammtisch”.
Intressegrupper som SWEA Professional, SWEA Art och Bokcirkeln ger nya perspektiv och idéer. Ett av årets höjdpunkter är Luciamarknaden i Rech, där vi bidrar med ett Luciatåg och säljer svenska produkter i vår bod. Vi samarbetar med IKEA och binder blomsterkransar till kunderna vid midsommar. Gemensamt med de andra avdelningarna i Tyskland ger vi ut en tiding en gång om året, som skickas ut till alla medlemmar. Förutom den lokala verksamheten har alla SWEA-medlemmar möjlighet att delta vid de internationella träffar som arrangeras runt om i världen.

Om du inte redan är medlem, ta kontakt med oss redan idag, så berättar vi gärna mer om oss och vilka fördelar du som medlem i SWEA har.

Medlemsansökan>>

Medlemsförmåner>>