Network Menu

SWEA MEMA Nätverksträff

Favorit i repris – ny chans att nätverka med Sweor i hela vår region MEMA!   

Vi följer upp vår framgångsrika nätverksträff, som gick av stapeln i juni med nästan 100 deltagare, med ett nytt event i syfte att fortsätta förverkligandet av den globala organisation som SWEA faktiskt är. ​ 

Steget är taget, elden är tänd och SWEA Professional Luxemburg har återigen glädjen att hålla i stafettpinnen för att arrangera en virtuell nätverksträff. Vi ser fram emot fortsatt inspirerande nätverkande i MEMA-regionen! 

Region MEMA (Mellersta Europa/Mellanöstern/Afrika) består i dagsläget av 12 avdelningar och närmare 800 medlemmar. Anmäl dig nu för att möta den ocean av erfarenhet och kunskap vi tillsammans besitter torsdagen den 17 september 2020 kl. 19.00 på Zoom!    

  För de som möjligen är ovana vid Zoom erbjuder vi råd och tips dagen innan, dvs. onsdagen den 16 september kl. 19.00. Om du inte tidigare använt Zoom rekommenderar vi starkt att du deltar vid detta tillfälle, men även om du inte har erfarenhet av t.ex. ”breakout rooms”. För att delta använder du samma länk som till nätverkseventet.

Välkomna till en spännande afton!

 

Vem? Alla SWEA medlemmar i region MEMA!

När? Torsdag 17 september kl. 19.00 – 21.00 (inklusive mingel). Vi öppnar rummet  18.30, se helst till att vara inloggad innan kl. 19.00 så att vi kan starta i tid!

Var? På Zoom, länk till eventet skickas till alla anmälda tre dagar innan eventet tillsammans med instruktioner för Zoom.

Obligatorisk anmälan senast söndagen den 13 september 

https://www.weezevent.com/natverkstraff-swea-mema-sept-2020

PS! Det är viktigt att du anger korrekt epost-adress vid anmälan, då det är till denna vi kommer att maila länken som krävs för att delta. För att förekomma tekniska problem: om du anmält dig men inte får länken tre dagar innan eventet, hör av dig till sweaprofessionallux(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com!